Theaterhuis Wild Zwijn stopt

Met enige pijn in het hart delen wij mede dat Theaterhuis Wild Zwijn ermee stopt.
In de 13 jaar van ons bestaan hebben wij 10 producties uitgebracht. Bekende of (bijna) vergeten verhalen uit Putten door tekst, toneelspel, decor en muziek weer tot leven gebracht. Eén van de mooiste producties vinden wij zelf ”Van Klaagzang naar Hoop” over de razzia. Meer specifiek over de vrouwen die terugkeren naar hun huizen, nadat de mannen zijn weggevoerd. Onze laatste productie, getiteld ”En nu..?”, over herdenken in de huidige tijd, is vanwege de coronacrisis helaas niet uitgevoerd.
En Nu? Nu is het mooi geweest.
Medewerkers en bestuur van Theaterhuis Wild Zwijn,
Elly van Geest
Myriam Cloosterman
Froukje Broos
Liza Krudde
Ineke Kingma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *