‘En nu…?’

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart is het dan eindelijk zo ver. De theatervoorstelling ‘En nu…?’ gaat in première! 
Juul is de jonge hoofdpersoon. Haar beste vriendin Yasmin is gevlucht voor de oorlog in Syrië. Juul wil deelnemen aan de klimaatbijeenkomst en heeft haar protestbord al klaar. Als blijkt dat de klimaatmars samenvalt met de 75ste herdenking van de Puttense razzia staat ze voor een moeilijke keuze. Wat moet ze nu? De herdenking is belangrijk binnen  de familie, want oma Zwaantje heeft als tienjarig meisje de razzia bewust meegemaakt.  
Op 27 maart wordt de voorstelling een aantal keer gespeeld voor basisschoolleerlingen en op de vrijdag- en zaterdagavond om 20:00 spelen de acteurs in de theaterzaal van CC Stroud in Putten voor iedereen vanaf 10 jaar!
Kaarten zijn nu verkrijgbaar voor 7,50 euro bij VVV Putten, Kerkplein 15, 0341 351777 of via info@vvvputten.nl of aan de zaal op de avonden zelf. De zaal gaat een kwartier voor de voorstelling open en er zijn geen gereserveerde stoelen. De voorstelling duurt van 20:00 tot 21:30 zonder pauze. ‘En nu…?’ nodigt uit tot napraten: met elkaar, met de spelers en met de makers.  Daarvoor is na afloop in de foyer alle gelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *