‘Van Klaagzang naar Hoop, de film’

Theaterhuis Wild Zwijn is één van de deelnemers aan Putten Herdenkt 75 jaar. Rond de herdenking van 75 jaar razzia wordt op vrijdagavond 27 september de filmopname van de muziektheatervoorstelling ‘Van Klaagzang naar Hoop’ getoond in Stroud (Brinkstraat 91 te Putten) om 20:00 uur.

‘Van Klaagzang naar Hoop’, gebaseerd op het verhaal van de vrouwen en kinderen die achterbleven ná de razzia, speelde Theaterhuis Wild Zwijn met succes in juni 2018 op locatie bij het herdenkingsmonument Vrouw van Putten. De film is met live muziek van saxofoonensemble Strax te beleven en na de film is er een nagesprek met enkele spelers (kinderen, vrouwen uit Putten en een Syrische vrouw).

Kaarten van 5 euro pp zijn vanaf nu te koop bij de VVV Putten.
0341-351777, info@vvvputten.nl of aan de zaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *